Enkel op afspraak

Ma & Di : 9u00 - 12u00 & 13u00 - 20u00
Wo : 17u30 - 21u00
Za : 16u30 - 20u00

Trendy of klassieke feestkapsels

FeestkapselsGaat u voor een moderne haarstijl volgens de laatste nieuwe trends? Of heeft u het graag wat klassieker? Voor welke optie u ook gaat, als professioneel kapster zorg ik voor de haarsnit van uw wens. Ook voor feestkapsels in Tienen bent u bij mij aan het juiste adres.

Voor iedereen

Zowel dames, heren als kinderen zijn van harte welkom om een afspraak te maken bij Joyce’s Hairstyling in Tienen. Ik bied een ruime keuze aan verschillende kapperstoepassingen, zoals bijvoorbeeld permanent krullen of permanent steil haar, watergolf, kleuren, balayage, … Zelfs feestkapsels of opsteekkapsels behoren tot mijn expertise. Bij heren is ook het scheren of het trimmen van de baard mogelijk.

Verschillende stijlen

Omdat ik via cursussen en bijscholingen steeds op de hoogte blijf van nieuwe technieken, kunt u op me rekenen voor de meest trendy haarsnit. Ook wie het graag wat klassieker wil, zal zeker tevreden zijn van Joyce’s Hairstyling. Verder maak ik gebruik van professionele kappersproducten van het kwaliteitsmerk XP. Benieuwd naar onze tarieven? Neem alvast een kijkje op onze prijslijst.

Wenst u graag een afspraak? Neem dan zeker even contact op. Het kapsalon aan huis is bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag telkens na afspraak.